Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Loopbaancoaching in de regio Eindhoven

 

''Wat kan ik voor jou betekenen vandaag?''

 

 

Je wilt plezier in je werk. Of je bent op zoek naar een andere baan. Je zoekt een betere balans tussen werk en privé. Of misschien juist manieren om jouw medewerkers te inspireren en te motiveren. Kom in beweging. Wat houdt je tegen?


Loopbaancoaching en training samen met Humentality

Humentality is er voor werknemers en werkzoekenden die stappen willen zetten in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen die gaan voor verandering. Die de lat hoog leggen voor zichzelf en het extra steuntje in de rug zoeken om nieuwe wegen in te slaan.

 

Voor werk waar je energie uit haalt

Graag nodigt Humentality je uit om samen op zoek te gaan naar je nieuwe koers. Een boeiende ontdekkingstocht die jou brengt bij de bronnen van je persoonlijkheid. Humentality staat voor loopbaancoaching & -begeleiding, re- & outplacement en persoonlijke (vitaliteits-)coaching, die je helder zicht geven op wat jou (weer) beweegt. Ons gezamenlijke doel is dat je energie haalt uit je werk en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. Dat gun je toch jezelf?

 

Neem vrijblijvend contact op

Nieuwsgierig naar hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.