Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Loopbaancoaching en outplacement in de regio Eindhoven


'Als je waagt groeit je moed, als je aarzelt groeit je vrees'

 

U vindt het belangrijk dat uw mensen vitaal zijn en goed op hun plek zitten in de organisatie. Want zo worden hun kwaliteiten optimaal benut en kan uw organisatie uitdagingen het best het hoofd bieden. Of u wilt medewerkers in beweging brengen voor een nieuwe stap in hun carrière en/of in hun persoonlijke ontwikkeling?


Loopbaancoaching en training samen met Humentality

Humentality is er voor bedrijven en organisaties in de regio Eindhoven die een loopbaancoach zoeken om medewerkers in hun kracht te zetten. Eigen verantwoordelijkheid staat daarbij centraal: in de visie van Humentality nemen mensen zelf de regie om hun doelen te bereiken.

 

Laat uw mensen échte toegevoegde waarde leveren

Humentality staat voor maatwerk in loopbaanontwikkeling, re- en outplacement en persoonlijke (vitaliteits-)coaching. Coaching en trainingen die uw medewerkers helder zicht geven op wat hen (weer) beweegt. Onze aanpak brengt hen de benodigde inzicht, kennis en vaardigheden om hun doelen te bereiken. Zodat ze energie halen uit hun werk en als mens en professional vitaal, krachtig en met plezier in het leven staan. En ze echte toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over hoe u samen met Humentality competenties van uw medewerkers versterkt en talenten optimaal benut? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer. Mail of bel via +31 6 511 39 478.